NOVA CENA ROLL UP BANER-A

Roll up baner u 2017. godini po mnogo povoljnijoj ceni a i dalje uz visok kvalitet izrade. Brendirajte Vaš proizvod, uslugu ili projekat na najbolji mogući način po najpovoljnijoj ceni, samo u Manhattan copy u Nišu. Ulepšajte Vaš štand na sajmu, Vaš poslovni prostor, izlog… sa aluminijumskim roll up banerom koji uvek možetesklopiti, premestiti, promeniti poster na njemu veoma brzo i lako.

Cena roll up banera u 2015. godini je 6.499,00 din. U cenu je uračunat roll up baner i poster photo kvaliteta na polypropilenu dimenzija 850×2000 mm (ili 0,85 x 2,00 metra). Priprema za štampu je besplatna ukoliko se odradi do pola sata rada naših dizajnera. Ne podrazumeva pripremu logoa ili nekog drugog propagandnog materijala. Sve što se priprema preko pola sata se naplaćuje 1.000,00 din./satu.

Uradite Vaš roll up baner u Manhattan Copy po najpovoljnijim cenama, u kratkom vremenskom roku. Da Vaše prezentazije budu primećene! Roll up odrađen na polypropilenu možete koristiti i u spoljašnjim uslovima jer je zbog kvaliteta kombinacije materijala (PVC, aluminium, eco solvent) veoma otporan na UV zračenje i ostale vremenske uslove (kiša, sneg, vlaga…).

Roll up baner se po želji kupca može štampati i na ciradnom platnu, ali je naša preporuka da se štampa na polypropilenu. Takođe je moguća i zamena samo printa na već korišćenom roll up baneru i ona se naplaćuje 3.430,00 din.

roll up baner

Roll up baner možete naručiti iz bilo kog dela naše zemlje, zato što robu šaljemo i brzom poštom, na otkup ili uz avansnu uplatu. Svaki roll up baner koji naručite danas u toku dana već prekosutra može biti kod Vas, a u nekim specijalnim situacijama i sutra. Za mušterije iz Niša i okoline koji se jave direktno u našim prostorijama u centru grada ovi rokovi su još kraći.

Za dalje informacije javite se na telefone sa kontakt stranice na našem sajtu ili mailom na e-mail: manhattan.copy@gmail.com. Na isti mail možete i da pošaljete tekstove i slike koji su potrebni za pripremu roll u p banera ili preko facebook profila u inbox.