Cenovnik stampe na tekstilu Manhattan copy Nis Srbija

Štampa na tekstilu u full koloru na bilo kom materijalu.

Štampa na tekstilu nikada nije bila jeftinija i pristupačnija. Nije više potreban veliki broj komada koji su Vas ranije ograničavali da odštampate neki komad tekstila printom po Vašoj želji.

ŠTAMPA NA TEKSTILU

ŠTAMPA NA TEKSTILU

Kvalitet samog printa na tekstilu nikada nije bio bolji, a mogućnosti veće. Dođite do nas u ul. Generala Milojka Lešjanina u Nišu (preko puta Džamije, na smoj raskrsnici kod starog Ureda) da vidite šta sve možemo da uradimo za Vas. IZNENADIĆETE SE!

 Naše majice možete poručiti i putem interneta slanjem zahteva na mail manhattan.copy@gmail.com ili jednostavnim pozivom na neki od naših brojeva telefona sa ovog sajta. Robu šaljemo i brzom poštom tako da Vaša majica ili bilo koji drugi komad tekstila sa printom može biti Vaš u veoma kratkom roku bilo gde u Srbiji ili na teritoriji grada Niša.

SAmo održavanje naših printova na tekstilu je veoma jednostavno. Jedino što morate da imate na umu prilikom održavanja je da beli tekstil sa štampom više nije beo, tako da samim tim ne može da ide nakuvanje i pranje na visokim temperaturama, već se održava kao tekstil u boji, zato što to sada i jeste prema uputstvu koje imate na svakoj veš mašini za tekstil u boji. Što znači pranje do 60 stepeni, i peglanje sa unutrašnje strane. Na ovaj način će Vaša Manhattan copy Niš štampa na tekstilu dugo biti postojana.

U ponudi takođe imamo i štampu srca sa tekstom po želji koje radimo već dugi niz godina veoma uspešno. Zašto da Vaši pokloni budu univerzalni, neka budu UNIKATNI I ORIGINALNI.