UA-57743540-1

Fotokopiranje, pečati, toneri, štamparija...

Štampanje bodića

 

Štampanje bodića sa tekstom ili slikom po želji. Mi štampamo gotovo sve što poželite, ispunjavamo Vaše želje. Budite sami dizajneri odeće Vaše dece. Neka se Vaša deca razlikuju od ostalih. Oni su Vaši anđeli, neka se tako i oblače.

Pošaljite poruku mami, tati ili nekom drugom članu porodice koju će svi da vide

ŠTAMPANJE BODIĆA SA TEKSTOM PO ŽELJI

stampanje bodica

ŠTAMPANJE BODIĆA SA SLIKOM PO ŽELJI

Uradite svom malom anđelu majicu ili bodić sa slikom crtanog junaka koji mu izmamljuje osmeh na lice. Tako će i Vaše dete stalno biti srećno i ponosno kada nosi tu garderobu. Vašoj sreći naravno u tim trenucima neće postojati granica.

Takođe vršimo uslugu izrade različitih amblema i aplikacija za sve proizvođače dečije ili garderobe za odrasle. Da se Vaša proizvodnja razlikuje od ostalih ne samo po kvalitetu već i po nečemu što je oku lakše prepoznatljivo, stavite na svoj proizvod neki samo Vaš znak.

Naše proizvode možete poručivate sa čitave teritorije Republike Srbije, jer robu šaljemo i brzom poštom. Sve što poručite danas do 12 ukoliko imamo na lageru, već sutra može krasiti Vašeg malog anđela. Robu možete uplatiti bilo virmanski bilo na otkup. Slike i tekstove za štampu na možete poslati na mail iz kontakt stranice sa ovog sajta. Sve što je potrebno da uradite je da nam javite telefonom da ste isto učinili, da bismo što pre obratili pažnju na to. Vaše slike i tekstove nam možete slati i u inbox putem naše facebook stranice.

 

Previous

Graviranje britve

Next

Ploter štampa velikih formata

2 Comments

 1. Tijana

  Postovani/ Postovana,

  da li postoji mogucnost da se uradi bodic za bebe kao ovakav na slici : https://www.logoshirt-shop.de/out/pictures/master/product/1/baby_body-derroteblitz-dc-flash_logo_rot.jpg . S tim da bude na duge rukave i velicina 80.

  Hvala unapred,
  Pozdrav

  • Poštovana,

   štampa nije nikakav problem, ali mi bodiće ne držimo, to morate da nađete i donesete, uvek smo bodiće uštampavali tako što nam mušterija donese prazan. Portikle držimo na lageru imamo plave i roze i cena je 450 sa štampom.

   Srdačan pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén