Slike iz delova Manhattan copy Niš

Naručite Vaše slike iz delova za ukrasavanje Vašeg doma, poslovnog prosotra, apartmana, kafane, kafića, igraonice ili da ulepšate neku Vašu proslavu u određenom prostoru i napravite tako prostoriju daleko prijatnijom za sedenje i uživanje ili slavlje. Slike iz delova

Ukrasite deciju sobu Vaših mališana, ulepšajte njihov životni prostor sa junacima iz crtaća, video igrica, youtube-a… koji su samo njima omiljeni i na taj način obezbedite svojim mališanima prostor pun ljubavi i utehe koju ove slike pružaju, primene su nesagledive.

Decije slike iz delova

Ubacite svog malisana na sliku sa svojim omiljenim junacima.

                Decije slike iz delovaDecije slike iz delova

Ukrasite svoj kafić, kafanu ili restoran sa slikama po Vašem izboru (ulje na platnu, pejzaži, landscape gradova ili prirode, slike omiljenih filmskih junaka, pevača…)

                             Slike na platnu Slike na platnu

Cena slike na platnu bilo iz delova ili izjedno zavisi od dimenzija i materijala (cirada ili canvas) koji koristimo pri štampi. Javite se na naše telefone ili putem mail-a, viber-a, masanger-a da bi ste dobili cenu za Vašu buduću sliku. Jedino što morate da znate jeste željena dimenzija koja mora da bude u proporcijama sa slikom koju želite da štampate. Npr. cena slike iz delova, 3 dela bilo da se postavljaju vodoravno ili uspravno od kojih svaki deo ima dimenzije 1 m sa 0,5 m je 4.500 dinara. Drugi primer bi bio za veću sliku  2 ili 3 slike na ovoj strani, koja je rađena iz 3 dela u ukupnoj dimenziji od 2,5 m širina x 3 m visina bi bila 10.200 din. Primetićete da je dimenzija slika iz primera ogromna i pokriva gotovo čitav zid, sa smanjenjem dimenzija dobijate i nižu cenu.

                                Slike iz delova Slike na platnu

Slike na platnu mogu da se rade u dimenzijama po želji. Kombinacije su beskonačne, jedino što je veoma bitno pri izradi slika jeste da poslušate naše savete pri odabiru slike, ukoliko je skidate sa neta, da bi kvalitet iste mogao da izdrži uvećanje na željenu dimenziju.

                              Slike na platnu Slike na platnu

Slike na ciradi ili canvasu, keširamo najčešće na stiroporu debljine 2 cm, tako da je opterećenje na zidu ili drugoj površini minimalno pa može veoma lako uz pomoć malog eksera da se kači na zid, može takođe i da se lepi uz pomoć silikona ili nekog drugog lepka, tako da je uklapanje slika iz delova maksimalno olakšano.

Slike iz delova

Slike iz delova šaljemo i brzom poštom tako da primamo porudžbine iz čitave Srbije. Uglavnom vršimo isporuku u roku od 2 do 3 dana.