CENOVNIK PUNJENJA TONER KASETA Niš

Punjenje toner kaseta Manhattan copy, Niš, Srbija. Toneri, punjenje tonera Niš.

Za cenovnik novih toner kaseta za štampače kliknite ovde.

Brzina punjenja tonera kao i kvalitet je verovatno najbitnije prilikom pružanja ove usluge. Naši tehničari se trude da Vam ovaj posao u bilo koje doba dana odrade što brže i što kvalitetnije. Naša najbolja reklama je zadovoljna mušterija.

Svako punjenje se radi u direktnom dogovoru tehničara Manhattan copy Niš i vlasnika toner kasete. Odmah po dolasku se vrši procena donešene toner kasete, isplativost punjenja iste, jer kao što znamo, punjenje toner kasete podrazumeva samo detaljno čišćenje, brisanje, podmazivanje i potrebnih delova i dopuna toner kasete do vrha. Kod nas se uvek toner puni do vrha bez obzira na neka mišljenja da to treba da se odradi po standardu koji je propisao proizvođač Vašeg štampača i Vaše toner kasete. Kod nas je uvek mušterija na prvom mestu.

punjenje tonera Niš

Kod nekih štampača i toner kasete, neophodna je zamena čipa ili čip kartice prilikom svake dopune toner kasete, dok kod nekih drugih to nije potrebno. Naši tehničari će Vas odmah izvestiti o tome kakav je slučaj sa Vašom toner kasetom. Ovo je veoma bitno jer je u velikom broju slučajeva zamena čipa ili čip kartice, naročito kod novijih modela štampača ili onih modela kod kojih je to neophodno, skuplje od same cene toner praha i usluge punjenja tonera. Ukoliko postoji varijanata koja je isplativiji naši tehničari će Vam odmah ponuditi ist (npr. kupovina potpuno novog kompatibilnog tonera za Vaš uređaj).

Manhattan copy Niš, Srbija se takođe bavi i dopunom INK Jet štampača,  pljuckavaca, ali samo onih kod kojih je to i pouzdano moguće. Nikada Vam nećemo napuniti INK jet cartridge koji bi odmah posle punjenja mogao da Vam izbaci blokadu i time isti posao učini uzaludan i nama i Vama. INK jet cartridge se takođe uvek puni do vrha. Ukoliko je potrebno da se odradi resetovanje na Vašem štampaču naši tehničari će Vam to uraditi potpuno besplatno ili pokazati kako se isto radi (naravno ukoliko je to moguće da se odradi u kućnoj režiji) da ne bi morali da donosite i štampač prilikom punjenja.