STALNO IMATE PROBLEM SA ŠTAMPOM ŠOLJA ?

Mi imamo rešenje za Vaš problem sa štampom šolja

Imate problem sa štampom šolja? Mi imamo rešenje za Vas. Silikonska guma koja se stavlja između prese i šolje pri transferu štampe na šolju. Ova guma pomaže da se slika bolje prenese na šolju zato što redukuje probleme koji se javljaju zbog neravnina koje se nalaze na šolji i na grejaču prese. Takođe ima sposobnost da ispravi i problem koji se javlja zbog različitog obima na vrhu i dnu šolje do nekih 3 mm razlike.

PROBLEM SA ŠTAMPOM ŠOLJA

Naravno ovo je sve moguće samo ukoliko koristite kvalitetnu štampu, na kvalitetnom papiru i sve to prenosite na što kvalitetniju sublimacionu šolju. Naravno čak i prilikom korišćenja materijala slabijeg kvaliteta efekat pri korišćenju silikonske gume se primećuje.

Nemojte da dozvolite da po kvalitetu zaostajete za konkurencijom. Zašto da dođete u situaciju da Vam mušterija kaže, kako je pre radila šolju kod nekog od Vaših konkurenata ali je slika nekako ispala lepše. Budite vi ti koji postavljaju standarde. Radite na tome da kvalitet Vaše štampane šolje bude Vaša najbolja reklama. Onda će se i Vaši ostali proizvodi koje nudite, prodavati dosta bolje, nego do sada.

Guma je nastala kao višegodišnji napor naših kolega da se što bolje prenese slika na šoljama pri štampi.

Guma je dimenzija 288x99x3,5 mm. Cena gume koja Vam pomaže kada imate problem sa štampom šolja je 700 din. Požurite i uzmite silikonske gume što pre, da bi Vaša štampana šolja izgledala što kvalitetnije.