Najlepši poklon za dan zaljubljenih ili 8. mart

Puzla sa slikom po želji kao poklon za dan zaljubljenih ili  osmi mart

Puzla sa slikom po želji kao poklon za dan zaljubljenih u kombinaciji sa nekim od naših drugih originalnih poklona, ostaviće Vašu voljenu osobu bez reči. Pokažite joj da Vam je stalo do nje i da ste se ovoga puta stvarno potrudili da pronađete pravi poklon.

Puzla sa slikom po želji se izrađuje u dimenzijama 278 x 183. Kvalitet izrade puzle sa slikom po želji je na visokom nivou. Brzina izrade zavisi od trenutne gužve u radionici, ali se najčešće zakazuju za 1 sat.

Cena izrade puzle sa slikom po želji  dimenzija koje su najpribližnije formatu A4 papira je 800 din/kom. Može da se izrađuje uspravno ili vodoravno. Puzzle koje mi izrađujemo imaju svoje postolje koje je odvojivo od puzle, ali je deo slike, tako da kada jednom sastavite Vašu puzlu, ne morate da brinete o tome kako ćete je držti jer ona ima svoj ram koji dolazi uz nju i savršeno joj pristaje. Takođe čvrstina naših puzli je na visokom nivou jer je debljina hromo kartona koji koristimo pri izradi puzle dosta šira od onih koje koristi naša konkurencija.

Robu šaljemo i brzom poštom po uplati ili na otkup. Svaka puzla sa slikom po želji koja se poruči danas u toku dana do 12 sati, već sutra može biti na sastavljanju kod Vas. Vaše slike za puzle sa tekstom po želji možete da nam pošaljete mailom, na bilo koji mail iz naše kontakt strane. POtrebno je samo da nam javite da ste poslali sliku da bi Vaša puzla bila što pre odrađena i poslata.

puzla sa slikom po zelji