CENOVNIK TERMO ROLNE ZA FISKALNE KASE I TERMINALE (kliknite ovde)

U ponudi imamo termo rolne za sve modele fiskalnih kasa i terminala visokog kvaliteta domaće proizvodnje.

Vaše je samo da nas kontaktirate telefonom ili putem e-maila i Vama potrebne termo rolne mogu brzo biti kod Vas. Cenovnik termo rolni (klikni za cenovnik) Vam je dostupan na našem sajtu u bilo koje doba dana i noći. Robu šaljemo i brzom poštom tako da već sutra Vama potrebne termo rolne mogu biti kod Vas. Uvek imamo određeni lager najčešćih termo rolni, tako da veoma brzo i kvalitetno možemo odgovoriti na sve Vaše zahteve. Za one modele termo rolni koje nemamo na lageru, gledamo da u što kraćem roku damo nalog proizvodnji da nam iste izradi i dostavi, naravno ukoliko posedujemo odgovarajući alat za traženu rolnu. Na taj način Vama potrebna rolna, koju nemamo na lageru, može biti kod Vas u roku od samo nekoliko dana.

termo rolne Niš

Termo rolne Manhattan copy Niš se ne prodaju na komad, već samo u transportnom pakovanju od minimum 10 komada, da ne bi došlo do upropaštavanja istih u transportu ili pri prodaji istih.

Naše termo rolne se odlično uklapaju u Vaše fiskalne i terminal uređaje, zbog same debljine i kvaliteta papira, kao i reza koji se vrši sa strane i samog kvaliteta kartonske hilzne, veoma su lake za korišćenje i postavljanje u Vaše aparate. To je veoma bitno zato što svi znamo da kada nestane traka u trenutku kada uslužujete mušteriju, što kažu u pola posla, i to najbitnijeg, naplate, Vaše robe ili usluge, brzina zamene termo rolne postaje od presudnog značaja. U tom trenutku se rešava da li će Vam mušterija ponovo doći, i posle ovoga, jer je brzina usluge pored kvaliteta i cene veoma bitna u svakom poslu.

Pored termo rolni, iskoristite priliku da na našem sajtu vidite i ostale proizvode i usluge koji mogu da Vam budu potrebni u bližoj ili daljoj budućnosti, jer MI ŠTAMPAMO SVE ŠTO POŽELITE.