CENOVNIK IZRADE PECATA (Pečati Niš)

Izrada pečata Manhattan copy Niš, do pečata za pola sata. Najbrža i najkvalitetnija izrada pečata u gradu. Najjeftiniji Colop pečati u Nišu. U samom centru grada Niša u ul. Generala Milojka Lešjanina 20b/2, L-1 (u blizini Džamije kod Ured raskrsnice).

Manhattan copy pečati Niš, se izrađuju najsavremenijom laserskom tehnologijom za pola sata. Vaš pečat ne mora biti običan, može da nosi i Vaš logo, potpuno besplatno.

IZRADA PEČATA AUTOMAT

U ponudi trenutno imamo i potpuno novu seriju COLOP nesalomivih automata, sa gumicom protiv proklizavanja pri ostavljanju otiska. Ovo je automat koji Vam omogućava da jednostavnim odlaskom na sajt colop klikom na ovaj link ovde sami dizajnirate izgled svog automata. On može da nosi sliku Vaše firme, Vašu reklamu, sliku Vama bitnih članova Vaše porodice, prijatelje, tako da gotovo uvek kada koristite Vaš pečat to ne bude čisto poslovni potez, već da nosi i nešto što je samo Vaše i samo Vama znači. Da bi Vas Vaši poslovni partneri upoznali kao osobe a ne samo kao poslovne partnere.

Manhattan copy pečati Niš mogu se poručivati i putem interneta, jednostavnim slanjem potrebne dokumentacije putem e-mail. Robu zatim u najkraćem mogućem roku šaljemo na otkup, putem brze pošte. Tako da Vaš pečat po povoljnim cenama može biti kod Vas u ekspresnom roku po našim povoljnim cenama bilo gde u Srbiji.