CENOVNIK ZAMENSKIH NOVIH  TONER KASETA ZA HP, CANON, SAMSUNG, BROTHER, XEROX, KYOCERA I EPSON ŠTAMPAČE

Manhattan copy u svojoj ponudi od 2014. godine ima ZAMENSKE 100% nove toner kasete. To su kompatibilne toner kasete visokog kvaliteta koje bez bilo kakvih problema menjaju iste originalne. U ponudi su kasete za HP, Canon, Samsung i druge štampače.

Cena ovih kaseta je više nego povoljna i do 7 puta jeftinija nego kod originalnih, dok je veoma slična ceni punjenja istih. Čak šta više od kako su se pojavile primorale su nas na smanjenje cene punjenja istih tako da je sada kao nikada ranije cena punjenja npr. HP 1010, 85a, 83a, 78a i drugih toner kaseta pala na 900,00 din/kom.

CENOVNIK INK POWER TONER KASETA

Zbog ovakve situacije na tržištu toner kaseta, većina naših stalnih kupaca se u zadnje vreme sve češće odlučuje za kupovinu novih, čime praktično kod svake zamene toner kasete dobija visok kvalitet štampe jer su svaki put svi delovi novi, za cenu koja je niža od cene punjenja.

Poručite i Vi za Vaš štampač potpuno novu INK Power toner kasetu po i dalje Akcijskim cenama koje možete videti klikom na ovaj link ili na cenovniku koji se nalazi na našem sajtu u delu proizvodi.

Zamena kasete u Vašem štampaču vrši se veoma jednostavno. Prvo je potrebno da samo skinete sve narandžaste (ili druge drečave boje)  plastične delove sa Vaše nove INK Power toner kasete, zaštitnu traku koja sprečava da se toner izgubi u transportu i jednostavno je na isti način kao što ste izvukli staru vratite u Vaš štampač prema uputstvu koje proizvođači štampača najčešće stavljaju sa unutrašnje strane na vratancima preko kojih dolazite do Vaše toner kasete.