NAJJEFTINIJI CENOVNICI ZA KAFIĆE I POSTERI

ZA FREEDOM CAFFE U NIŠU

FREEDOM CAFFE cenovnik

 

Cenovnici za kafiće i posteri za reklamiranje Vašeg novog proizvoda, na kome bazirate buduće poslovanje. Jeftino a produktivno marketinško rešenje. Slikovit cenovnik od koga Vam polazi voda na usta kada vidite proizvod o kome se radi, od uvek je bio najbolja reklama za uslužne objekte (npr. kafiće, restorane, pekare, poslastičarnice…).

Naterajte Vaše mušterije da obrate pažnju na nov proizvod ili uslugu koju ste uveli. Ukoliko pak želite da privolite prolaznike da probaju Vaš nov proizvod na scenu dolaze posteri ili samolepljive PVC nalepnice koje dolaze na Vaš izlog, ili negde na ulazu u lokal. Veoma je bitno da i oni iygledaju sočno i da dobro oslikavaju Vaš proizvod, tj. ono što će i dobiti ako se odluče da uđu u Vaš lokal.

CENOVNICI ZA KAFIĆE I POSTERI freedom caffe poster 1 freedom caffe poster 3

Obratite pažnju na to da Vaši cenovnici za kafiće i posteri izgledaju što bolje. To je ubedljivo najbolji marketinški potez koji možete da povučete. Cenovnici za kafiće i posteri za reklamiranje Vašeg novog proizvoda su veoma jeftin marketinški potez, koji malo košta a mnogostruko vraća. Najčešće je to nešto veoma dugotrajno (ukoliko je plastificirano, odrađeno na kartonu, pvc-u…) a otplaćuje se već u toku prvog dana rada ili prodajom prvog proizvoda.

Mušterije Vam neće same ući u lokal, potrebno je da ih nekako privučete da se odluče baš za Vas. Nekada nije dovoljno da ste najbolji u pružanju usluge.